Usein kysytyt kysymykset

Tänne kerätään usein kysyttyjä kysymyksiä, ja niihin vastauksia.

Q: Kuinka osallistumisoikeus SM-kisoihin määritellään, kuka sen tekee?
A: Suomen Palveluskoiraliiton hallitus asettaa osallistumisvaatimukset ja valintakriteerit. Lisätietoja löydät Osallistumisoikeus -sivulta.

Q: Minulla on TamSKin lahjakortti, joka oikeuttaa osallistumaan yhteen TamSKin järjestämään rally-tokokilpailuun veloituksetta.
Voiko sen käyttää rally-tokon SM-kilpailun maksuna?
A: Lahjakortit eivät kelpaa maksuksi suomenmestaruuskilpailuun.

Q: Osallistun joukkueeseen, joukkueenjohtaja ilmoittaa minut muiden mukana osallistujaksi.
Jos kuitenkin käy niin, että joukkue ei pääse osallistumaan (karsintapisterajat eivät täyty) niin säilyykö ilmoittautumiseni kuitenkin yksilökisoihin (MES)?
A: Ilmoittautumislomakkeeseen (julkaistaan myöhemmin) tulee kysymys, jossa kysytään haluaako kilpailija osallistua MES-pistekarsintaan jos joukkueen pisteet eivät riitä mukaan pääsyyn.

Q: Osallistun joukkueeseen, ilmoittaudunko erikseen yksilökarsintaan?
A: Älä ilmoittaudu erikseen yksilökarsintaan, vaan pyydä joukkueenjohtajaa rastittamaan kohdaltasi joukkuelomakkeesta rasti ”Haluan osallistua yksilökarsintaan mikäli joukkueen pisteet eivät riitä mukaanpääsyyn”.

Q: Ilmoittauduin jo yksilökarsintaan, mutta saimmekin vielä paikan yhteen kisaan, toimitanko uuden kisakirjakopion?
A: Toimita uusi kisakirjakopio viimeistään 16.7.2018 sähköpostilla osoitteeseen rtsm2018@gmail.com

Q: Täytin ilmoittautumislomakkeen, mutta en saanut perille menosta kuittausta, mistä tiedän menikö ilmoittautuminen perille?
A: Kaikki ilmoittautumiset kuitataan vastaanotetuiksi, ei välttämättä samana päivänä, mutta kuitataan kuitenkin. Jos huolestuttaa, voit kysäistä asiasta sähköpostilla osoitteesta rtsm2018@gmail.com.